Jääkarhumaa

Jääkarhumaa
Jääkarhumaa
Mun piti laittaa tämä ompelemani 🍍-takki -postaus jo toukokuussa, kun Jääkarhumaa täytti 7 vuotta, mutta silloin oli monenlaista kiirettä. Joten julkaistaanpa tänään, kun täytän 42 vuotta!

Liian harvoin tulee tehtyä itselle mitään. Värimaailmani on muuttunut pastellisista vähän kirkkaampiin ja tykkään hassutella jopa neonväreillä ja muilla ysärijutuilla💚

Julkaistaanpa synttäripäivän kunniaksi tyttäreni keväällä koulussa kirjoittama haastattelu. Tehtävänä oli haastatella jotakin kiinnostavaa henkilöä. Kerttu valitsi äidin❤

Yrittäjä Marianne Karhumaa

Haastattelin äitiäni Marianne Karhumaata yrittäjyydestä. Haastattelin häntä keittiösssä aamupalan yhteydessä ennen koulua. "Parasta on, kun saa toteuttaa omaa visiota ja tehdä sitä, missä on hyvä."

Marianne on ollut yrittäjä jo huikeat seitsemän vuotta ja on aina vaikuttanut tykkäävän siitä. Hän tykkää siitä, että saa päättää itse omat työajat. Hänen toiminimensä on Jääkarhumaa.

Yrittäjyydessä on myös varjopuolia. Kaikkea ei voi saada. "Huonot puolet ovat taloudellinen epävarmuus ja yksinyrittäjänä ei ole työkavereita." Mariannen mielestä parhaat hetket yrittäjänä on, kun asiakkaat ovat tyytyväisiä ja pitävät tuotteista sekä onnistuneet projektit yhteistyökumppaneiden kanssa.

Myös Mariannen luonne sopii hyvin yrittäjyyteen. Hän kertoi, mitkä luonteenpiirteet ovat tärkeitä yrittäjyydessä. "Yrittäjä tarvitsee päämäärätietoisuutta, sinnikkyyttä, luovuutta ja stressinsietokykyä."

Mariannen työnkuvaan kuuluu korjausompeluja sekä tilaus- ja Jääkarhumaa-tuotteiden ompelua. "Olen tehnyt myös hanke- ja tapahtumatuotantoja."

Marianne on ollut puolet seitsemästä vuodesta päätoiminen yrittäjä ja puolet sivutoiminen yrittäjä. Sivutoimisuudessa tehdään muuta työtä yrittäjän työn rinnalla. Marianne toimii myös opettajana.

Haastattelun päätteeksi Marianne toivottaa hyvät koulupäivät ja lähtee töihin.
-Kerttu Karhumaa, 12 v
Jääkarhumaa
Jääkarhumaa
Nämä ja paljon muita uniikkeja herkkuja Hämeenkyrössä Jumesniemen maalaismarkkinoilla sunnuntaina 3.7. klo 10-14.

Jumesniemi on ihana maalaiskylä. Maalaismarkkinat on kirkko-koulun alueella. Kirkkokoulu oli Hämeenkyrön ensimmäinen koulu. Se toimi vuosina 1848-1955. Kannattaa tulla jo upean miljöön vuoksi ja tietysti markkinoille viettämään leppoisaa kesäpäivää☀️

Tiesitkö, että Jääkarhumaan monet tuotteet ovat täysin uniikkeja! Kankaat, nauhat, pitsit ja napit ovat vintagelöytöjä, joista riittää usein vain yhteen huolella suunniteltuun tuotteeseen🌸

https://facebook.com/events/s/jumesniemen-maalaismarkkinat-2/626804725075130/
Jääkarhumaa
Jääkarhumaa
Jumesniemen maalaismarkkinat 2022 sunnuntaina🍓🍀🌻

Jääkarhumaa nappaa mukaan tilkkupeittoja, meikkipusseja, hiuspyyhkeita, scrunchieita ym🌸

Ihanaa että tämä lämmintunnelmainen tapahtuma taas järjestetään☀️
Jääkarhumaa
Jääkarhumaa
Jääkarhumaan uniikkeja tuotteita löydät Nextiilin Uusio-myymälästä, Tampereen Lielahdesta.
Jääkarhumaa
Jääkarhumaa
Lamminpää, Länsi-Suomen Lääni, Finland
Päättäjäisjuhlasesonki on ohi, myöhästyneet onnittelut kaikille koulutyönsä päättäneille🌹 Juhlavaatteita oli paljon lyhennettävinä, pienennettävinä ym. Osalle korjausompelua kyselleille jouduin valitettavasti tarjoamaan ei-oota. Pahoittelut, aika ei riittänyt vastaamaan kysyntää😔

Kuvan asiakkaalle muokattiin pitsimekosta ja alusmekosta tyylikäs iltapuku tohtorin karonkkaan. Tohtorin väitöstilaisuuden jälkeen vietettävässä karonkassa leidit pukeutuvat iltapukuun. 💃

Asiakkaalla oli kaapissa pitsimekko. Valkoinen alusmekkokin löytyi kaapista. Sillä haluttiin tuoda raikkautta ja valoa kokonaisuuteen. Mustasta satiinista tehtiin helma. Helma laskostettiin ja ommeltiin kiinni alusmekkoon. Taakse tehtiin halkio.

Taas tuli hyvä mieli, kun saatiin jo olemassa olevasta asusta muokattua uusi. Ja asukokonaisuushan on edelleen muunneltavissa.
Jääkarhumaa
Jääkarhumaa
Jääkarhumaan tuotteita löydät kaikista näistä ihanista putiikeista/hoitoloista. Jokaiseen jälkeenmyyntipisteeseen on valittu täydelliset tuotteet asiakkaita ajatellen.

☀️ Kirppis Siison, Pirkkalaistori, Nokia ja siison.fi/jaakarhumaa
☀️ Hoitola Jofiel, Lamminpää, Tre
☀️ Kampaamo Fanfaari, keskusta, Tre
☀️ Hinttalan kahvila, Nokia (Nokia-tekstiilit)
☀️ Kukkia ja Vintagea, Viinikka, Tre
☀️ Nextiili, Lielahti, Tre
☀️ Motokeidas, Lielahti, Tre (merinovillaiset pyöräilypipot ja tuubihuivit)

Olisko kiva kesäkierros kiertää vaikka kaikki nämä! Tarkemmat aukiolot kannattaa tarkistaa suoraan yrityksistä:
@kirppis_siison @hoitolajofiellamminpaa @fanfaari_taina @hinttalankahvila @kukkiajavintagea @nextiili

One thought on “Jääkarhumaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *